Kombiresor med Swedish Padel Camp och Swedish Training Camp

Välkommen till en träningsresa i samarbete med Swedish Training Camp. En vecka med en härlig mix av padel, tennis och gruppträning! Vi fyller dagarna med träning, sol, bad och härlig gemenskap. Läs mer om Swedish Traning Camp på vår hemsida, https://swedishtrainingcamp.se/

Vem kan följa med?

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat sedan länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och på att få alla att trivas. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du kommer att träffa många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och som du kommer skapa minnen för livet med.

Om resan 

Ledarna från Swedish Training Camp kommer att inspirera dig med sin passion och glädje för rörelse och fysisk utveckling. Kombinerat med föreläsningar, god mat och härlig gemenskap med likasinnade så kommer detta bli en toppenvecka!
Vi har satt ihop ett komplett veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket eller hur lite du vill delta i. Varje dag erbjuder vi en buffé av träningspass och aktiviteter att delta i samt dagliga padel och tennisträningar.

Padel, tennis och gruppträning med Swedish Training Camp
Playitas Resort, Fuerteventura

Datum: 22-29 mars 2024

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Hotell: Playitas Resort

 
 
Padel, tennis och gruppträning med Swedish Training Camp
Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Datum: 2-9 juni 2024

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Padel, tennis och gruppträning med Swedish Training Camp
Levante – powered by Playitas, Rhodos

Datum: 6-13 oktober 2024

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Hotell: Levante – powered by Playitas