Resor i samarbete med Apollo Sports

Padel – vår nya folksport

Padel kom från till synes ingenstans och for fram över Sverige likt en ostoppbar lavin. Det är faktiskt inte svårt att förstå varför, om man tänker efter. Få sporter är så lätta att lära sig som padel. Man brukar säga att det tar en minut att lära sig spela padel – men att det tar en livstid att bemästra spelet. Så är det. Tröskeln är liten. Redan efter någon timme brukar de flesta ha riktigt roligt på en padelbana. Men fullärda blir vi aldrig. Det finns alltid nya saker att lära sig och förstå. Och när du väl börjat få kläm på en ny detalj i spelet förändras hela upplevelsen.
Swedish Padel Camp arrangerar resor som passar både för den som inte hunnit så långt i sin utveckling hela vägen till riktigt duktiga amatörer och tävlingsspelare.
Vi kombinerar sol och bad med massor av padel. Och vill du träna mer än tre-fyra timmar padel om dagen så finns en mängd andra aktiviteter på våra väl valda destinationer. Vi arrangerar våra resor i samarbete med Apollo Sports.

Vi resor från Köpenhamn och billund med Apollo Danmark, från Oslo med Apollo Norge och från Stockholm och Göteborg med Apollo Sverige

Padelresa för nybörjare med Swedish Padel Camp. 

Aqua Vista – powered by Playitas, Hurghada
Om resan

Under en hel vecka kommer vi att hjälpa dig med att utveckla ditt padelspel. Vi lägger mycket fokus på teknik och matchspel, allt i en underbar miljö. Vi väljer resmål med hög kvalité på padelbanor, boende, mat och avkoppling. Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt för oss. Vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss. Förutom en massa padelspel finns det utrymme för sol, bad, relax och gott häng. Det är nära till stranden, så ett dopp i det turkosa havet och en after training är ett måste efter några svettiga padeltimmar. 

Vem kan delta?

Resan passar dig som är nybörjare eller som precis har börjat spela och befinner dig i nybörjare stadiet. Här lär vi oss grunderna (matchiskalan 1-3). Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och skapa minnen för livet med.

Pris från 14 298: –
Datum: nya datum för 2024 kommer inom kort

Boka här

swedishpadelcamp
Padelresa med Swedish Padel Camp, Sivota Retreat – powered by Playitas, fullbokad

Datum: 26 aug - 2 sep 2024. Avreseorter: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn,

Padelresa med Swedish Padel Camp, Porto Myrina – powered by Playitas, fullbokad

Datum: 15-22 sep 2024. Avreseorter: Stockholm, Köpenhamn

swedish padel camp
Padelresa med Swedish Padel Camp - Playitas Resort Fuerteventura

Datum: 1-8 nov, 8-15 nov, 15-22 nov 2024. 7-14 mars, 14-21 mars 2025. Avreseorter: Stockholm, Köpenhamn

swedish padel camp
Padelresa med Swedish Padel Camp, Sivota Retreat – powered by Playitas, fullbokad

Datum: 2-9 sep 2024. Avreseorter: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Padelresa med Swedish Padel Camp, Porto Myrina – powered by Playitas, fullbokad

Datum: 22-29 sep 2024. Avreseorter: Stockholm, Köpenhamn

partner
swedish padel camp
swedish padel camp
Padelresa med Swedish Padel Camp – powered by Playitas i Hurghada, Egypten

Datum: 29 november – 6 december 2024. Avreseorter: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn

Padelresa med Swedish Padel Camp – powered by Playitas i Hurghada, Egypten

Datum: 31 jan – 7 feb 2025. Avreseorter: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn

swedishpadelcamp gambia
Nyhet

Kombo Beach Resort, Gambia

Upplev en padelresa med extra allt utöver det vanliga i ett exklusivt samarbete med Apollo Sports, där vi tar dig med till Kombo Beach Resort i tropiska Gambia! Njut av en vecka fylld med intensivt och coachat padelspel, där varje dag är en möjlighet att förbättra din teknik och utvecklande matchspel allt under Gambias vajande palmer.

Pris från 24 498:-

Datum: 7-14 jan 2025

Hotell: Kombo Beach Resort

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

swedishpadelcamp
Ny destination

MONTE FELIZ PÅ GRAN CANARIA

Upplev en padelresa utöver det vanliga med Swedish Padel Camp, där vi tar dig med till Apollo Sports nyöppnade träningshotell Monte Feliz på Gran Canaria. Njut av en vecka fylld med intensivt och coachat padelspel, där varje dag är en möjlighet att förbättra din teknik och utvecklande matchspel.

  • Resan i februari riktar sig mot mer avancerade spelare. Detta innebär Matchi skala från 5 och uppåt.
  • Resan i april riktar sig från aktiva nybörjare och uppåt. Detta innebär Matchi skalan från en stabil 3 och uppåt till en bra motionär och tävlingsspelare.

Datum: 15-22 februari 2025 (mer avancerad), 5-12 april 2025

partner
swedish padel camp
Padelresa med Swedish Padel Camp , Porto Myrina – powered by Playitas

Datum: 18-25 maj, 25 maj - 1 jun 2025. 14-21 sep, 21-28 sep 2025: Stockholm, Köpenhamn

Padelresa med Swedish Padel Camp, Sivota Retreat – powered by Playitas

Datum: 18-25 aug, 25 aug - 1 sep 2025: Stockholm, Köpenhamn

Flyers Swedish Padel Camp 24-25
Padelresa Swedish Padel Camp

För mer bilder och videos från våra resor: följ oss på Instagram

Om veckans innehåll

Under en hel vecka kommer vi att hjälpa dig med att utveckla ditt padelspel. Vi lägger mycket fokus på teknik och matchspel, allt i en underbar miljö. Vi väljer resmål med hög kvalité på padelbanor, boende, mat och avkoppling. Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt för oss. Vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss. Förutom en massa padelspel finns det utrymme för sol, bad, relax och gott häng. Det är nära till stranden, så ett dopp i det turkosa havet och en after training är ett måste efter några svettiga padeltimmar. Under veckan kommer vi även att ha föreläsning med kombinerat bubbel och babbel.

Vem kan följa med?

Resan passar från aktiv nybörjare till en bra motionär och tävlingsspelare. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och skapa minnen för livet med. Om du önskar går det även bra att dela rum med annan resenär av samma kön så slipper du betala för enkelrum. Detta anger du vid bokning.

Instruktörer på resan

Swedish Padel Camp driva av Petra och Håkan , med bas i Varberg.  Swedish Padel Camp är en del av Golden Wellness AB som har många års erfarenheter att arrangera träningsresor. 

Håkan Johansson – Certifierad padel – och tenniscoach varav över 30 års erfarenhet som tenniscoach på heltid. Certifierad mental coach.Uppdrag som coach samt tränare och fystränare  inom olika sporter på elitnivå under många år. Arbetar med event- och träningsföretaget Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Licensierad Personlig tränare och kostrådgivare. Över 25 årserfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event- och träningsförtaget Golden Wellness AB på heltid.

Kalle Johansson – Certifierad padel -och tenniscoach. Elitspelare i tennis och har redan många års erfarenhet att leda grupper i både Sverige och utomlands. Arbetar vid sidan om studierna och träning på familjeföretaget Golden Wellness AB både som padeltränare och tennistränare. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required