Om oss

Vår vision

Swedish Padel Camp drivs av Petra och Håkan, med bas i Varberg. De har båda en lång och viktig erfarenhet av att arrangera idrotts- och träningsresor. Med över 30 års erfarenhet av träningsresor och över 100 träningsresor i bagaget till olika destinationer vet de exakt vad som krävs för ett lyckat koncept. Swedish Padel Camp är en trygg och erfaren arrangör som arbetar efter visionen: ”Att få så många som möjligt att prova padel och känna glädjen i spelet. Att få känna pulsen stiga av både lyckorus och av rusherna efter att ha kämpat för varje boll.”
Både Håkan och Petra har också anlitats som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.

Press om oss

Petra och Håkan

Håkan Johansson – Certifierad padel- och tenniscoach. Fystränare med 30 års erfarenhet på heltid. Certifierad mental coach. Uppdrag som coach samt tränare & fystränare inom olika sporter på elitnivå under många år. Arbetar med event- & träningsföretaget Golden Wellness på heltid.

Petra Alm-Johansson – Licensierad Personlig tränare & kostrådgivare. Över 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event- & träningsföretaget Golden Wellness på heltid.

Golden Wellness AB

Swedish Padel Camp är en del av Golden Wellness vars fokus ligger på träning i utomhusmiljö året runt. Swedish Padel Camp erbjuder dig stora möjligheter att kombinera padel träning och semester bland flera av våra populära resmål. Varför inte ladda batterierna med en inspirerande padelresa, där vi  reser tillsammans för en veckas intensiv, kul och utvecklande padelträning.

Våra padelresor passar alla, från vardagsmotionären till elitidrottaren, gruppindelning efter spelnivå! Matchspel, taktik samt teknik är moment vi bl.a fokuserar på under veckan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required